Anolini marhahúslevesben



Elkészítés:
1. A húst sóval, borssal, reszelt szerecsendióval bedörzsöljük, majd megforrósított olajon körben megpirítjuk. Hozzáadjuk a vajat, a kockára vágott hagymát, és üvegesre pároljuk.
2. Felöntjük 2 dl levessel. Fedő alatt, nagyon kis lángon addig pároljuk, amíg szét nem esik (kb. 3 óra).
3. A húst a levével együtt összeturmixoljuk. Tálba tesszük, hozzáadjuk a zsemlemorzsát, 1 tojást és a reszelt parmezán sajtot. Sóval, borssal ízesítjük, és hűtőszekrénybe helyezzük.
4. Összegyúrjuk a tésztát. Cipóvá formáljuk, műanyag fóliába csomagoljuk, és 60 percet pihentetjük.
5. A tésztát lisztezett deszkán 1 mm vastagra kinyújtjuk, majd 2,5 cm-es átmérőjű pogácsaszaggatóval köröket szúrunk ki belőle. A tésztakörök közepébe kevés tölteléket halmozunk. Ráfektetünk egy üres lapot, a széleket szorosan összenyomkodjuk.
6. A kész tésztát enyhén lisztezett ruhán szétterítve szikkadni hagyjuk, majd bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük (3 perc). Beletesszük a forrásban lévő marhahúslevesbe, és levesbetétként kínáljuk.