Ravioli olasz kolbásszal töltve

Elkészítési idő: 120 perc Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Ravioli olasz kolbásszal töltve
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 adag frissen gyúrt tészta
6 dkg vaj
2 ág friss zsálya
6 dkg reszelt parmezán sajt
50 dkg mángold
25 dkg friss paraj
25 dkg tehéntúró
2 db tojás
ízlés szerint
ízlés szerint majoránna

Elkészítés:

1. Összegyúrjuk a tésztát. Cipóvá formáljuk, műanyag fóliába csomagoljuk, és 60 percet pihentetjük.

2. A csíkokra vágott mángoldot sós vízben megfőzzük. Az utolsó percben hozzáadjuk a megtisztított parajleveleket is. Leszűrjük, a nedvességet kinyomkodjuk belőlük.

3. Tálba tesszük, hozzáadjuk az összemorzsolt kolbászhúst, a tojást, a tehéntúrót, a reszelt parmezán sajt felét és a majoránnát.

4. A tésztát nagyon vékonyra nyújtjuk és a húsos-zöldséges töltelékkel raviolit készítünk belőle.

5. A tésztát bő, forrásban lévő, sós vízben al dente (rugalmasra) főzzük (5-6 perc).

6. Közben a vajat megforrósítjuk, és a zsályaleveleket 2 percig pároljuk benne.

7. A tésztát leszűrjük, a zsályás olvasztott vajjal leöntjük, és a maradék reszelt parmezán sajttal meghintve kínáljuk.

Ravioli olasz kolbásszal töltve
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1544 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Ravioli olasz kolbásszal töltve
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
szótár