Tésztasaláta savanyúsággal

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tésztasaláta savanyúsággal
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg conchiglie
vagy
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
2 teáskanál sós lében eltett kapribogyó
1 csokor csíkokra vágott rukkola
ízlés szerint sáfrányos szeklice
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint
ízlés szerint friss majoránna

Elkészítés:

1. A tésztát bő, forrásban lévő, sós-sáfrányos vízben al dente (rugalmasra) főzzük. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, a vizet lerázzuk róla, majd ruhán szétterítjük és száradni hagyjuk.

2. Beletesszük egy tálba és összekeverjük 2 evőkanál olívaolajjal.

3. A kapribogyót hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögtetjük és a tésztához adjuk a nagyobb darabokra vágott vegyes savanyúsággal, a lecsöpögtetett gombával, a csíkokra vágott rukkola levéllel együtt.

4. Meglocsoljuk a maradék olajjal. Sóval, borssal, friss majoránnalevelekkel ízesítjük.

Tésztasaláta savanyúsággal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1883 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Tésztasaláta savanyúsággal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
pinterest