Fusillisaláta

Elkészítési idő: 70 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fusillisaláta
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 db szeletelt cukkini
2 db szeletelt zöldpaprika
1 db vékonyra szeletelt padlizsán
4 db szeletelt paradicsom
40 dkg kockára vágott mozzarella sajt
50 dkg fusilli
6 evőkanál extraszűz olívaolaj
½ csokor friss, apróra vágott petrezselyemzöld
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A padlizsánt 5 mm vastagon felszeleteljük. Besózzuk és 60 percet állni hagyjuk

2. Lecsöpögtetjük, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük.

3. A többi megtisztított zöldséget felszeleteljük, a padlizsánnal együtt kevés olajon serpenyőben vagy grillsütőben megsütjük. Nagy tálba tesszük az apróra vágott petrezselyemmel és a lecsöpögtetett, kockára vágott mozzarellával együtt.

4. Sóval, borssal ízesítjük és összekeverjük a maradék olívaolajjal.

5. A tésztát bő, forrásban lévő, sós vízben al dente (rugalmasra) főzzük. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, a vizet lerázzuk róla, majd ruhán szétterítjük és száradni hagyjuk.

6. Beletesszük a tálba és jól összekeverjük a zöldségekkel.

Fusillisaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2244 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Fusillisaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
pinterest