Fűszeres marhahús burgonyával



Elkészítés:
1. A megmosott húst vékony csíkokra vagy kockákra vágjuk, és lapos tálba tesszük. A szójaszószt, a halszószt, 1 evőkanál olajat, a koriandergyökeret, a borsot, a fokhagymát és a cukrot konyhai robotgépbe tesszük, és sűrű krémmé keverjük.
2. A krémet a húshoz adjuk, és beleforgatjuk. Frissen tartó fóliával letakarjuk, és legalább 3 órára, de inkább egész éjszakára a hűtőbe tesszük.
3. A maradék olajat felhevítjük wokban. A húst kivesszük a pácból, és minden oldalát 3-4 percig sütjük, míg megpirul. Hozzáadjuk a félretett pácot, valamint a burgonyát a vízzel együtt, és lassan felforraljuk. Kis lángon főzzük 6-8 percig, vagy amíg a burgonya megpuhul.
4. Hozzáadjuk az újhagymát és a spenótot. Kis lángon főzzük, míg a levelek összeesnek. Rizzsel vagy tésztával azonnal tálaljuk.