Papajás zöldcitrom-hab

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Papajás zöldcitrom-hab
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 és ¼ dl tejszín
1 evőkanál zöldcitromlé
2 db pawpaw
vagy
2 db piros papaja
3 evőkanál vaníliás cukor

Elkészítés:

1. Hámozzuk meg a pawpaw-t, távolítsuk el a magokat, és villával törjük puhára a húsát. Ne robotgéppel csináljuk, mert túl folyós lesz.

2. Adjuk hozzá a zöld citrom levét, és ízlés szerint vaníliás cukrot, attól függően, mennyire savanyú a gyümölcs.

3. Verjük a tejszínt lágy habbá, majd keverjük a gyümölcspüréhez. Kanalazzuk kelyhekbe, és hűtve kínáljuk.

50 dkg párolt rebarbarával is helyettesíthetjük a pawpaw-t.
Papajás zöldcitrom-hab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1321 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen desszertek Nélkülözhetetlen desszertek
(Vince Kiadó, 2007)

Étkezés után általában mindenki izgatottan várja, vajon mi lesz a desszert. Ha barátai elismerésére vágyik, vagy szeretné, hogy családja ellágyult sóhajokkal fogadja, vagy ha egyszerűen csak szívesen kényezteti magát... bővebben...
Papajás zöldcitrom-hab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen desszertek Nélkülözhetetlen desszertek
(Vince Kiadó, 2007)

Étkezés után általában mindenki izgatottan várja, vajon mi lesz a desszert. Ha barátai elismerésére vágyik, vagy szeretné, hogy családja ellágyult sóhajokkal fogadja, vagy ha egyszerűen csak szívesen kényezteti magát... bővebben...
recept beküldése