Szarvacska zöldségekkel



Elkészítés:
1. A megtisztított padlizsánt vastagon felszeleteljük, majd kockára vágjuk. A cukkinit felkarikázzuk, a megtisztított paprikát csíkokra vágjuk.
2. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát.
3. Hozzáadjuk a padlizsánt és a paprikát. 5 percig kevergetve pirítjuk.
4. Hozzáadjuk a cukkinit, és további 3 percig kevergetve pirítjuk. Sóval, cseresznyepaprikával ízesítjük.
5. Hozzáadjuk a lehéjazott, felnegyedelt paradicsomot, és fedő alatt 20 percig pároljuk.
6. Közben a tésztát bő, forrásban lévő, sós vízben al dente (rugalmasra) főzzük. Leszűrjük és belekeverjük a mártásba.
7. Reszelt parmezán sajttal és csíkokra vágott friss bazsalikomlevelekkel meghintve kínáljuk.