Penne füstölt lazaccal

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető drága
Penne füstölt lazaccal
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 dkg csíkokra vágott füstölt lazac
50 dkg penne
6 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 evőkanál fehérborecet
6 evőkanál reszelt parmezán sajt
1 gerezd zúzott fokhagyma
2 szál vékonyra szeletelt szárzeller
2 db vékonyra szeletelt paradicsom
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A füstölt lazacszeleteket csíkokra vágjuk, a paradicsomot és a szárzellert vékonyan felszeleteljük.

2. Nagy tálban összekeverjük az olívaolajat a fehérborecettel, sóval, és belekeverjük a zöldségeket, a zúzott fokhagymát, meg a lazacot.

3. A tésztát bő, forrásban lévő, sós vízben al dente (rugalmasra) főzzük. Leszűrjük, és a tálba tesszük.

4. Reszelt sajttal meghintve kínáljuk. (Ízlés szerint a tálat gőz fölé helyezve kissé meg is melegíthetjük a hozzávalókat.)

Penne füstölt lazaccal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2902 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Penne füstölt lazaccal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
recept beküldése