Omlett-tekercs



Elkészítés:
1. A tojást a vízzel és a thai szójaszósszal egy tálban felverjük, majd félretesszük. Az újhagymát és az apróra vágott chilit alaposan összedolgozzuk, hogy kissé krémes legyen.
2. Az olaj felét felforrósítjuk egy 20 cm átmérőjű serpenyőben, és beleöntjük a tojásos keverék felét. Szétterítjük a serpenyőben, és keverés nélkül megsütjük. Tányérra csúsztatjuk, félretesszük. A maradék olajat felforrósítjuk, és ugyanilyen módon még egy omlettet készítünk.
3. Vékony rétegben az omlettekre kenjük az újhagymás chilit és a currykrémet, megszórjuk korianderrel. Szorosan feltekerjük. Mindkét omlettet félbevágjuk, majd a darabokat ferdén még egyszer félbe. Azonnal, melegen tálaljuk.