Kapros-lazacos orsótészta

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető drága
Kapros-lazacos orsótészta
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
35 dkg csíkokra vágott füstölt lazacfilé
50 dkg fusilli
vagy
50 dkg orsótészta
6 dkg vaj
1 és ¼ dl tejszín
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint
A tálaláshoz:
1 csokor friss, apróra vágott kapor

Elkészítés:

1. A tésztát bő, forrásban lévő, sós vízben al dente (rugalmasra) főzzük.

2. Közben a lazacot csíkokra vágjuk. Nagy serpenyőben vajat forrósítunk, beleöntjük a tejszínt és beletesszük a lazacot. Sóval, borssal ízesítjük. Addig főzzük, amíg kissé besűrűsödik.

3. A tésztát leszűrjük és belekeverjük a mártásba.

4. Frissen vágott kaporral megszórva tálaljuk.

Kapros-lazacos orsótészta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1985 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Kapros-lazacos orsótészta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
ételfotó