Korzikai rigatoni

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Korzikai rigatoni
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál sós lében eltett kapribogyó
6 db konzerv szardellafilé
50 dkg rigatoni
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
3 gerezd zúzott fokhagyma
ízlés szerint szárított őrölt cseresznyepaprika

Elkészítés:

1. A tésztát bő, forrásban lévő, sós vízben al dente (rugalmasra) főzzük.

2. Közben serpenyőben olajat forrósítunk, és üvegesre pároljuk a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a cseresznyepaprikát, a hideg vízzel leöblített kapribogyót és a villával szétnyomkodott szardellafilét. 2 percig kevergetve pirítjuk.

3. A tésztát leszűrjük és belekeverjük a serpenyőbe. Kis lángon összemelegítjük.

4. Ízlés szerint jó adag frissen őrölt borssal is megszórhatjuk.

Korzikai rigatoni
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1460 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Korzikai rigatoni
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
recepttár