Farfalle radicchioval és kecskesajttal

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Farfalle radicchioval és kecskesajttal
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 dkg ömlesztett kecskesajt
1 fej csíkokra vágott radicchio saláta
vagy
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
4 evőkanál sör
2 evőkanál tej
1 fej kockára vágott hagyma
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A kecskekrémsajtot tejjel kikeverjük.

2. 3 evőkanál megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a csíkokra vágott radicchiót.

3. Sóval, borssal ízesítjük, majd 3-4 percig pároljuk.

4. Felöntjük a sörrel és addig főzzük, amíg a nedvesség el nem párolog. Belekeverjük a kecskekrémsajtot.

5. A tésztát bő, forrásban lévő, sós vízben al dente (rugalmasra) főzzük. Leszűrjük és belekeverjük a mártásba. A maradék olajjal meglocsolva kínáljuk.

Farfalle radicchioval és kecskesajttal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1270 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Farfalle radicchioval és kecskesajttal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
lexikon