Moszkvai pillangó

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető drága
Moszkvai pillangó
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
½ dl vodka
4 teáskanál fekete kaviár
12 dkg darabolt füstölt lazac
vagy
5 dkg vaj
1 db citrom leve
4 evőkanál tejszín
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A tésztát bő, forrásban lévő, sós vízben al dente (rugalmasra) főzzük.

2. Serpenyőben vajat forrósítunk, beletesszük a kaviárt és a kis darabokra tépett füstölt lazacot.

3. Felöntjük a citromlével és a vodkával. Kis lángon 2-3 percig főzzük.

4. Felöntjük a tejszínnel, és sóval, frissen őrölt borssal ízesítjük.

5. A tésztát leszűrjük és belekeverjük a mártásba. Kis lángon összemelegítjük.

Moszkvai pillangó
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1220 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Moszkvai pillangó
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
pinterest