Mojomártás

Salsa mojo

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mojomártás
Eszközök: kés, turmixgép
Eljárások: hámozás, turmixolás
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál fehérborecet
5 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 teáskanál őrölt római kömény
2 teáskanál pirospaprika
2 gerezd hámozott fokhagyma
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A fokhagymát a pirospaprikával és a római köménnyel 1 perc alatt alaposan összekeverjük a turmixgépben.

2. Menet közben cseppenként hozzáadunk 1 evőkanál olajat.

3. Egy faspatulával lekapargatjuk a tartály oldaláról, majd keverés közben nagyon lassan, vékony sugárban folyamatosan hozzáadjuk a maradék olajat, amíg a mártás sűrűsödni kezd.

4. Hozzáadjuk az ecetet is, és még 1 percig keverjük. Végül sóval, borssal ízesítjük.

Mojomártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2949 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Spanyol konyha Spanyol konyha
(Vince Kiadó, 2011)

Az izgalmas és sokoldalú mai spanyol konyha alapjában a századok során egymást követő hódítók öröksége. Bár a föníciaiak, a rómaiak és a mórok már rég elhagyták a napsütötte Ibériai-félszigetet, a konyhaművészetre... bővebben...
Mojomártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Spanyol konyha Spanyol konyha
(Vince Kiadó, 2011)

Az izgalmas és sokoldalú mai spanyol konyha alapjában a századok során egymást követő hódítók öröksége. Bár a föníciaiak, a rómaiak és a mórok már rég elhagyták a napsütötte Ibériai-félszigetet, a konyhaművészetre... bővebben...
vegetáriánus ételek