Sárgabarackfelfújt

Elkészítési idő: 55 perc Munkaidő: 25 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Sárgabarackfelfújt
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 és fél dl narancslé
2 evőkanál kristálycukor
2 kiskanál porcukor

Elkészítés:

1. A sütőt 180 °C-ra bemelegítjük. 4 mély, kicsi formát kiolajozunk vagy kivajazunk, és porcukorral meghintjük. Sütőpapírból a forma pereménél magasabb gallért tekerünk köré, és azt is kikenjük.

2. A barackot a narancslével leöntve puhára főzzük, majd kihűtjük. Turmixgépbe töltve pépesítjük.

3. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és a kristálycukrot apránként beledolgozzuk.

4. A barackpürét evőkanállal beleforgatjuk, és az előkészített formákba merjük. Tepsire egymás mellé ültetve kb. 20 perc alatt megsütjük. A papírgallért lebontva róla a felfújt tetejét porcukorral megszórjuk, és azonnal tálaljuk.

Zsírtartalma 0 gramm.
Sárgabarackfelfújt
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1408 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Karcsúsító konyha Karcsúsító konyha
(Vince Kiadó, 1998)

Lefogyni koplalás nélkül? - vágyálom. Ám az álmok beteljesülhetnek, ha ezt elő is segítjük. Ha gondosan megválasztjuk karcsúsító fogásaink hozzávalóit, betartjuk az elkészítésükre vonatkozó útmutatásokat, gazdagon és... bővebben...
Sárgabarackfelfújt
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Karcsúsító konyha Karcsúsító konyha
(Vince Kiadó, 1998)

Lefogyni koplalás nélkül? - vágyálom. Ám az álmok beteljesülhetnek, ha ezt elő is segítjük. Ha gondosan megválasztjuk karcsúsító fogásaink hozzávalóit, betartjuk az elkészítésükre vonatkozó útmutatásokat, gazdagon és... bővebben...
recepttár