Lazacos bagel

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Lazacos bagel
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg konzerv füstölt lazac
4 db bagel
8 dkg krémsajt
2 szál összevágott újhagyma
1 kiskanál reszelt citromhéj
1 kiskanál összevágott kapor

Elkészítés:

1. A sütőt közepes hőfokúra (180 °C-ra) bemelegítjük. A bagelt kettévágjuk, és a vágott felüket kissé megpirítjuk.

2. A fokhagymás krémsajtot a hagymával, a citromhéjjal és a kaporral simára keverjük, a bagel alsó felére kenjük, és a lazacszeleteket ráfektetjük.

3. A bagel tetejét ráborítjuk, és tepsire fektetve 5 percig sütjük, hogy a bagel ropogós legyen, és a közepe is átforrósodjon.

A melegszendvicsekhez általában tömör kenyérfajtákat és lágy sajtokat válasszunk. Ügyeljünk, hogy a különféle ízek és mártások harmóniában legyenek egymással.
Friss és semleges, száraz, üde, fiatalon fogyasztandó fehérbor illik hozzá.
Friss és gyümölcsös, száraz, üde, fiatalon fogyasztandó fehérbor illik hozzá.
Lazacos bagel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1907 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Melegszendvicsek, pizzák Melegszendvicsek, pizzák
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A pizza és a melegszendvics ma már a világon mindenütt ismert és népszerű. Az alap elkészítése egyszerű, a gazdagításhoz pedig szinte minden felhasználható, ami a kamrában található. Különféle formákban készíthetők,... bővebben...
Lazacos bagel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Melegszendvicsek, pizzák Melegszendvicsek, pizzák
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A pizza és a melegszendvics ma már a világon mindenütt ismert és népszerű. Az alap elkészítése egyszerű, a gazdagításhoz pedig szinte minden felhasználható, ami a kamrában található. Különféle formákban készíthetők,... bővebben...
cikkek