Mustáros sonkatekercs

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mustáros sonkatekercs
Adag: 8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg nyers, szeletelt sonka
10 dkg főtt sonka
1 evőkanál francia mustár
3 kisebb bagett
2 púpozott evőkanál majonéz
ízlés szerint őrölt bors
A díszítéshez:
ízlés szerint petrezselyemzöld

Elkészítés:

1. A töltelékhez a főtt sonkát lebőrözzük és apróra összevagdaljuk, majd a francia mustárral és a majonézzel turmixoljuk, megborsozzuk.

2. A nyers sonkaszeleteket úgy fektetjük egy folpack lapra, hogy egymást kissé fedjék, és a sonkavagdalékot rákenjük. Szorosan összegöngyöljük, és 10 percre a fagyasztóba tesszük, hogy megdermedjen.

3. A kis baguette-eket vékonyan felszeleteljük és megpirítjuk. A sonkatekercset vékonyan felszeleteljük, a pirítósokra fektetjük, és petrezselyemmel díszítjük.

Kb. 35 db kis szendvicset készíthetünk belőle.

Aperitifhez, italhoz kitűnő az egyszerűen elkészíthető, mégis mutatós sonkatekercs.
Mustáros sonkatekercs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1726 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz konyha Olasz konyha
(Vince Kiadó, 2007)

Az itáliai konyha nem nevezhető egységes egésznek, hiszen a hatalmas, csizma alakú ország számtalan különböző tájegységre tagolódik, s mindegyik nagyon sajátos gasztronómiai különlegességekkel szolgál. Aki átlapozza ezt a... bővebben...
Mustáros sonkatekercs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz konyha Olasz konyha
(Vince Kiadó, 2007)

Az itáliai konyha nem nevezhető egységes egésznek, hiszen a hatalmas, csizma alakú ország számtalan különböző tájegységre tagolódik, s mindegyik nagyon sajátos gasztronómiai különlegességekkel szolgál. Aki átlapozza ezt a... bővebben...
cikkek