Húsos knis
Elkészítési idő:
70 perc
Munkaidő: 35 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 4 főre
A megkenéshez:
igény szerint olaj
A tésztához:
A töltelékhez:
vagy
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint só
Elkészítés:
1. A megszitált liszthez adjuk a sütőport, a sót, hozzáöntjük az olajjal és a vízzel felvert tojást, és ruganyos tésztát gyúrunk belőle.
2. Vékonyra kinyújtjuk, megkenjük olajjal, pohárral kiszaggatjuk.
3. A húst összekeverjük az olajban megpirított hagymával, sózzuk, borsozzuk.
4. Minden tésztadarab közepére kávéskanálnyi tölteléket teszünk. A széleket felhajtjuk úgy, hogy háromszögeket kapjunk, de a töltelék azért látsszon. A kniseket olajozott sütőlemezen 35 percig sütjük.