Sült sárgabarack mézzel

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Sült sárgabarack mézzel
Eszközök: kés, sütő, tűzálló edény
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db félbevágott, kimagozott sárgabarack
4 evőkanál szeletelt mandula
4 evőkanál méz
vagy
igény szerint vaj

Elkészítés:

1. Vékonyan kivajazunk egy akkora hőálló tálat, amelyben egyetlen rétegben elférnek a félbevágott barackok.

2. A sárgabarackokat - vágott felükkel felfelé - belehelyezzük a tálba. Meghintjük mandulával, meglocsoljuk mézzel, végül megszórjuk a fűszerrel.

3. 200 °C-ra előmelegített sütőben 12-15 percig sütjük, amíg a sárgabarack megpuhul, a mandula pedig aranybarnára pirul. Kivesszük a sütőből, és azonnal tálaljuk.

Sült sárgabarack mézzel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 787 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus konyha Vegetáriánus konyha
(Vince Kiadó, 2008)

A vegetáriánus étrend egyre növekvő népszerűsége nyomán a hús nélküli ételek a világ gasztronómiájában is mind nagyobb teret nyernek. A konyhafőnökök mesterségbeli tudásokat latba vetve, lelkesen kreálnak egész... bővebben...
Sült sárgabarack mézzel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus konyha Vegetáriánus konyha
(Vince Kiadó, 2008)

A vegetáriánus étrend egyre növekvő népszerűsége nyomán a hús nélküli ételek a világ gasztronómiájában is mind nagyobb teret nyernek. A konyhafőnökök mesterségbeli tudásokat latba vetve, lelkesen kreálnak egész... bővebben...
bevásárlólista