Keralai tészta rákkal és kókusztejjel



Elkészítés:
1. A rákkrémbe belekeverjük a kurkumát, a csípős pirospaprikát, a zúzott fokhagymát és az apróra vágott zöldhagymát.
2. A tésztát a csomagoláson található előírás szerint megfőzzük. Leszűrjük és félretesszük, belekeverünk kevés olajat, hogy ne ragadjon össze.
3. Megforrósított olajon megpirítjuk a fűszeres rákkrémet, sóval ízesítjük. Felöntjük a kókusztejjel. Felforraljuk, majd kis lángon 10-15 percig főzzük, amíg besűrűsödik.
4. Közben a csirkemellfilét feldaraboljuk, és a garnélarákkal együtt sós vízben megfőzzük. Lecsöpögtetjük és belekeverjük a mártásba.
5. A tésztát tányérokba szétosztjuk és leöntjük a mártással.