Kínai cérnametélt csirkével és rákkal

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető drága
Kínai cérnametélt csirkével és rákkal
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg garnélarák
35 dkg spagetti
vagy
35 dkg rizstészta
vagy
35 dkg tojásos cérnametélt
1 kis fej kínai kel
1 szál szárzeller
3 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
2 evőkanál szójaszósz
3 evőkanál olaj
ízlés szerint
ízlés szerint bors

Elkészítés:

1. A tésztát a csomagoláson található előírás szerint megfőzzük. Lecsöpögtetjük és félretesszük.

2. Megforrósított olajon hirtelen megpirítjuk a csíkokra vágott csirkemellfilét. Hozzáadjuk a kockára vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, és további 5 percig sütjük.

3. Meglocsoljuk a szójaszósszal, és fedő alatt megpároljuk.

4. Hozzáadjuk a csíkokra vágott kínai kelt és a felszeletelt szárzellert. 4 percig főzzük, majd belekeverjük a megtisztított garnélarákot is.

5. Sóval, borssal ízesítjük, s még 2 percig főzzük.

6. Belekeverjük a főtt tésztát, és 2 perc alatt összemelegítjük.

Kínai cérnametélt csirkével és rákkal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1940 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Kínai cérnametélt csirkével és rákkal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
lexikon