Húspuding

Elkészítési idő: 90 perc Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 db tojás
50 dkg főtt marhahús
¼ fej vöröshagyma
2 dkg vaj
3 evőkanál tejföl
1 db zsemle
7 dkg szalonna
1 késhegynyi őrölt bors
1 késhegynyi
1 evőkanál mustár
2 dkg zsír

Elkészítés:

A főtt marhahúst, a szalonnát és egy vízben áztatott zsemlét megdarálunk, adunk hozzá kevés zsírban megpárolt vöröshagymát, zöldpetrezselymet, borsot, mustárt, tojássárgáját, tejfölt és sót. Ezeket jól összekeverve hozzáadjuk a tojások keményre vert habját. Vajjal kikent és liszttel behintett puding-formába tesszük és 60 percig gőzben főzzük. Kiborítva paradicsommártással tálaljuk.

Húspuding
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3112 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Móra Ferencné szakácskönyve
Móra Ferencné szakácskönyve
(Holnap Kiadó, 1996)

Móra Ferencné ismert és elismert háziasszony hírében állott. Nemcsak tudott, szeretett is főzni. Főzési, bevásárlási tanácsait, a maradék hasznosítására vonatkozó ötleteit napjaink konyháiban is felhasználhatjuk. Könyve... bővebben...
Kép nélkül
Húspuding
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Móra Ferencné szakácskönyve
Móra Ferencné szakácskönyve
(Holnap Kiadó, 1996)

Móra Ferencné ismert és elismert háziasszony hírében állott. Nemcsak tudott, szeretett is főzni. Főzési, bevásárlási tanácsait, a maradék hasznosítására vonatkozó ötleteit napjaink konyháiban is felhasználhatjuk. Könyve... bővebben...
most van szezonja