Édes-savanyú zöldség kesuval

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Édes-savanyú zöldség kesuval
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 dkg kesudió
2 db vékonyra szeletelt cukkini
10 dkg rózsáira bontott brokkoli
10 dkg szeletelt gomba
10 dkg félbevágott, kis méretű pak choi
2 evőkanál thai szójaszósz
1 evőkanál rizsecet
1 evőkanál mogyoróolaj
2 db szeletelt vöröshagyma
2 db vékonyra szeletelt sárgarépa
2 evőkanál barna cukor
1 evőkanál olaj
vagy
1 teáskanál chiliolaj

Elkészítés:

1. Egy előmelegített wokban vagy serpenyőben felhevítjük a kétféle olajat, és a vöröshagymát keverve-rázva sütjük 1-2 percig, amíg kezd üvegesedni.

2. Beletesszük a sárgarépát, a cukkinit és a brokkolit, majd keverve-rázva pirítjuk 2-3 percig. Ezután hozzáadjuk a gombát, a pak choit, a cukrot, a szójaszószt és az ecetet, majd ismét 1-2 percig keverve-rázva sütjük.

3. Közben nagy lángon felhevítünk egy vastag aljú serpenyőt, majd a kesudiót zsiradék nélkül, rázogatva 1-2 perc alatt enyhén megpirítjuk benne. A kesut rászórjuk az édes-savanyú zöldségre, amelyet azonnal tálalunk.

Édes-savanyú zöldség kesuval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1524 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vegetáriánus konyha Vegetáriánus konyha
(Vince Kiadó, 2008)

A vegetáriánus étrend egyre növekvő népszerűsége nyomán a hús nélküli ételek a világ gasztronómiájában is mind nagyobb teret nyernek. A konyhafőnökök mesterségbeli tudásokat latba vetve, lelkesen kreálnak egész... bővebben...
Édes-savanyú zöldség kesuval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vegetáriánus konyha Vegetáriánus konyha
(Vince Kiadó, 2008)

A vegetáriánus étrend egyre növekvő népszerűsége nyomán a hús nélküli ételek a világ gasztronómiájában is mind nagyobb teret nyernek. A konyhafőnökök mesterségbeli tudásokat latba vetve, lelkesen kreálnak egész... bővebben...
cikkek