Édes-savanyú zöldség kesuval
Elkészítési idő:
15 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 4 főre
vagy
Elkészítés:
1. Egy előmelegített wokban vagy serpenyőben felhevítjük a kétféle olajat, és a vöröshagymát keverve-rázva sütjük 1-2 percig, amíg kezd üvegesedni.
2. Beletesszük a sárgarépát, a cukkinit és a brokkolit, majd keverve-rázva pirítjuk 2-3 percig. Ezután hozzáadjuk a gombát, a pak choit, a cukrot, a szójaszószt és az ecetet, majd ismét 1-2 percig keverve-rázva sütjük.
3. Közben nagy lángon felhevítünk egy vastag aljú serpenyőt, majd a kesudiót zsiradék nélkül, rázogatva 1-2 perc alatt enyhén megpirítjuk benne. A kesut rászórjuk az édes-savanyú zöldségre, amelyet azonnal tálalunk.