Daragaluska-variáció 1.

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Daragaluska-variáció 1.
Eszközök: habverő, keverőtál
Eljárások: főzés, habverés, kikeverés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 db tojás
4 dkg dara
1 evőkanál tejföl
6 dkg vaj
1 késhegynyi

Elkészítés:

2 egész tojást egy tojásnyi vajjal vagy zsírral habosra keverünk, adunk bele kevés tejfölt, sót és annyi darát, hogy gyenge maradjon. Ezt a befőzés előtt pár órával meg kell csinálni. Azután a forró levesbe szaggatva, fedővel beborítva lassan főzzük.

Daragaluska-variáció 1.
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2710 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Móra Ferencné szakácskönyve
Móra Ferencné szakácskönyve
(Holnap Kiadó, 1996)

Móra Ferencné ismert és elismert háziasszony hírében állott. Nemcsak tudott, szeretett is főzni. Főzési, bevásárlási tanácsait, a maradék hasznosítására vonatkozó ötleteit napjaink konyháiban is felhasználhatjuk. Könyve... bővebben...
Daragaluska-variáció 1.
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Móra Ferencné szakácskönyve
Móra Ferencné szakácskönyve
(Holnap Kiadó, 1996)

Móra Ferencné ismert és elismert háziasszony hírében állott. Nemcsak tudott, szeretett is főzni. Főzési, bevásárlási tanácsait, a maradék hasznosítására vonatkozó ötleteit napjaink konyháiban is felhasználhatjuk. Könyve... bővebben...
szólj hozzá, értékelj