Korianderes mangósalsa
Elkészítési idő:
45 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. Kis gyümölcskéssel a mangó héját lehúzzuk, a gyümölcshúst magjáig köröskörül bevágjuk, lefejtjük, egyforma méretű kockákra vágjuk, és kis tálkába tesszük.
2. Hozzáadjuk az újhagymát meg a koriandert, borssal megszórjuk. Mindent jól összekeverünk, a gyömbérrel és a zöldcitromlével ízesítjük, ízlés szerint többel is. A tálkát frissen tartó fóliával lefedve a tálalás előtt 30 percre a hűtőbe tesszük.
Ez a spanyol salsa grillezett fésűkagylóhoz vagy halfalatokhoz illik a legjobban, de kínálhatjuk hideg halételekhez vagy szárnyasokhoz is.
Édes, muskotályos fehérbor illik hozzá.