Bucatini csípős chiliolajjal

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc kezdőknek olcsó
Bucatini csípős chiliolajjal
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
vagy
4 kisebb csípős chilipaprika
50 dkg makaróni
vagy
50 dkg bucatini
4 gerezd hámozott fokhagyma
ízlés szerint
A tálaláshoz:
ízlés szerint reszelt parmezán sajt

Elkészítés:

1. A csípős paprikát gumikesztyűben megtisztítjuk, majd robotgépbe tesszük.

2. Hozzáadjuk a lehéjazott fokhagymát és az extraszűz olívaolajat.

3. A tésztát bő, forrásban lévő, sós vízben rugalmasra (al dente) főzzük.

4. A csípős olajat átöntjük egy serpenyőbe és megmelegítjük, de nem forraljuk.

5. A tésztát leszűrjük és beleöntjük a serpenyőbe. Ízlés szerint reszelt parmezán sajtot kínálunk mellé.

Bucatini csípős chiliolajjal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1582 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Bucatini csípős chiliolajjal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
hírlevél