Konyakos és zöldfűszeres tészta
Elkészítési idő:
30 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. A tésztát bő, forrásban lévő, sós vízben al dente (rugalmasra) főzzük.
2. Közben megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát.
3. Hozzáadjuk a felaprított zöld fűszereket, s 1 percig kevergetve pirítjuk.
4. Felöntjük a konyakkal vagy brandyvel, és 1-2 percig főzzük.
5. A tésztát bő, forrásban lévő, sós vízben al dente (rugalmasra) főzzük, lecsöpögtetjük, és beleöntjük a serpenyőbe. Sóval, borssal ízesítjük és összemelegítjük. Reszelt sajttal meghintve kínáljuk.