Szardíniás metélt

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Szardíniás metélt
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg konyhakész szardínia
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
4 dkg fenyőmag
5 dkg mazsola
1 fej kockára vágott hagyma
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A csokor édesköményzöldet forrásban lévő, sós vízben 10 percig főzzük. Lecsöpögtetjük, a főzővizet félretesszük.

2. Serpenyőben olajat forrósítunk, és üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a megmosott mazsolát, a fenyőmagot, a sáfrányos szeklicét. Sóval, borssal ízesítjük, és 5 percig pároljuk.

3. Beletesszük a fej nélküli halat, és addig főzzük, amíg meg nem puhul (kb. 5 perc).

4. A tésztát bő, forrásban lévő, sós vízben, vagy a kömény főzővizében al dente (rugalmasra) főzzük. Leszűrjük, és a serpenyőbe tesszük. Összemelegítjük.

Szardíniás metélt
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1541 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Szardíniás metélt
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
google+