Bottargás spagetti

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Bottargás spagetti
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 dkg bottarga
50 dkg spagetti
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
½ csokor friss, apróra vágott petrezselyemzöld
2 gerezd zúzott fokhagyma
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben al dente (rugalmasra) főzzük.

2. Közben serpenyőben olajat forrósítunk és megpirítjuk a zúzott fokhagymát és a felaprított petrezselymet.

3. A tésztát leszűrjük, a serpenyőbe öntjük, majd összemelegítjük.

4. Reszelt bottargával (szárított ikrával) és frissen őrölt borssal meghintve kínáljuk.

Bottargás spagetti
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1510 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Bottargás spagetti
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
most van szezonja