Spagetti toscanai pestóval

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Spagetti toscanai pestóval
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 csokor friss bazsalikom
4 dkg fenyőmag
15 db dióbél
50 dkg spagetti
5 dkg kemény, reszelt juhsajt
vagy
5 dkg reszelt pecorino sajt
2 gerezd zúzott fokhagyma
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben al dente (rugalmasra) főzzük.

2. Közben a megtisztított fokhagymát, a dióbelet, a fenyőmagot és a friss bazsalikomleveleket robotgépben összeturmixoljuk a pesto-hoz.

3. Apránként belekeverjük az olívaolajat, és krémmé keverjük. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, majd sóval és frissen őrölt borssal ízesítjük.

4. A tésztát leszűrjük, előmelegített tálba halmozzuk és ráöntjük a pestómártást.

Spagetti toscanai pestóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2643 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
Spagetti toscanai pestóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Tészta és rizs , , ,
Tészta és rizs
(Kossuth Kiadó, 2007)

A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű Világkonyha folytatása. Ebben a kötetben a sokféle főtt, rakott, töltött és csőben sült tészta- és változatos módon... bővebben...
szólj hozzá, értékelj