Kukoricás kenyér babbal



Elkészítés:
1. A sütőt 200 fokra (gáz: 6) előmelegítjük. Kiolajozunk egy lapos 20 x 30 cm-es tepsit. Nyílt láng felett, csipesszel fogva megpirítjuk a chilit, amíg megfeketedik. (Vagy félbevágjuk, kimagozzuk, kisimítjuk, és héjával felfelé grillezzük, amíg felhólyagzik és megfeketedik.) Műanyag zacskóba téve hagyjuk kihűlni, majd lehúzzuk a héját, félbevágjuk és felaprítjuk.
2. Összekeverjük a kukoricalisztet, a lisztet, a cheddart, a chili húsát és 1 kiskanál sót egy tálban. Mélyedést nyomunk a közepébe, és hozzáadjuk a tojást, a tejet és a tejszínes kukoricát. Kicsit összekeverjük. A tepsibe öntjük, 20 percig sütjük, amíg kissé megbarnul, és megkeményedik. Rácsra fordítjuk, hogy kihűljön.
3. Összekeverjük a tetejére kerülő krém hozzávalóit egy kis tálban.
4. Recés késsel levágjuk a kukoricás kenyér széleit és 3 cm-es kockákra vágjuk. Tálra rakjuk, és a tetejére kiskanálnyi krémet teszünk. Egy csepp tabascót spriccelünk rá, korianderlevéllel díszítjük.