Minitortilla chorizosalsával

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Minitortilla chorizosalsával
Adag: 10 főre (30 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 nagyobb kimagozott paradicsom
1 db érett avokádó
9 dkg joghurt
4 db tortilla
1 evőkanál olívaolaj
2 kiskanál balzsamecet
2 dkg friss, apróra vágott koriander
2 evőkanál olívaolaj
A díszítéshez:
1 levél friss koriander

Elkészítés:

1. A sütőt 180 fokra (gáz: 4) előmelegítjük. Egy 5,5 cm-es vágóformával 7-8 kört vágunk mindegyik tortillából, vagy háromszögekre szabdaljuk. 1 evőkanál olajat hevítünk egy serpenyőben, a minitortillák harmadát szimpla rétegben kisütjük, egyszer megfordítva, ropogósra. Papírtörlőn lecsepegtetjük. Kisütjük a többit is.

2. A kolbászt kis kockákra vágjuk, és egy tepsin 8-10 percig sütjük, amíg teljesen átsül. Hagyjuk kihűlni; papírtörlőn lecsepegtetjük.

3. Közben összekeverjük a joghurtot a korianderrel egy kis tálban; félretesszük.

4. Kockára vágjuk az avokádót, a paradicsomot és a hagymát, és egy tálban összekeverjük. Hozzáadjuk a kolbászt, az ecetet, az olajat, valamint sót és borsot, ízlés szerint; óvatosan összekeverjük.

5. Végül a kolbászt a tortillára kanalazzuk, a tetejére joghurtot és korianderlevelet teszünk.

Minitortilla chorizosalsával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1428 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vendégváró falatok Nélkülözhetetlen vendégváró falatok
(Vince Kiadó, 2004)

A vendégváró falatok a szakácsművészet modern, rugalmas és látványos elemei. Gusztusos "apróságok" elegáns tálalásban - a hangsúly mégis mindenkor az egyszerűségen és az ízléses tálaláson van. Sem kés, sem villa nem... bővebben...
Minitortilla chorizosalsával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vendégváró falatok Nélkülözhetetlen vendégváró falatok
(Vince Kiadó, 2004)

A vendégváró falatok a szakácsművészet modern, rugalmas és látványos elemei. Gusztusos "apróságok" elegáns tálalásban - a hangsúly mégis mindenkor az egyszerűségen és az ízléses tálaláson van. Sem kés, sem villa nem... bővebben...
ételfotó