Cukkini chorizóval

| Cukkinis kolbászos egytál receptek
Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető olcsó
Cukkini chorizóval
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 db vékonyra szeletelt cukkini
2 db vékonyra szeletelt chorizo kolbász
1 evőkanál friss, apróra vágott korianderzöld
3 gerezd finomra vágott fokhagyma
½ db zöldcitrom leve
vagy
ízlés szerint bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A cukkínit és a tököt forrásban lévő sós vízben 3-4 perc alatt puhára pároljuk. Alaposan lecsepegtetjük.

2. A kolbászt vastag aljú serpenyőben megpirítjuk, közben fakanállal darabokra szedjük. Leöntjük a felesleges kolbászzsírt, és a serpenyőbe tesszük a fokhagymát az előfőzött cukkínivel meg tökkel együtt. óvatosan átforgatva néhány percig együtt sütjük, hogy összeérjenek az ízek.

3. Ráfacsarjuk a zöldcitrom levét. Sózzuk, borsozzuk, és apróra vágott korianderzölddel meghintve, forrón tálaljuk.

Cukkini chorizóval
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1656 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mexikói konyha Mexikói konyha
(Vince Kiadó, 2011)

A vibrálóan eleven és izgalmas mexikói konyhát különféle kultúrák sok évszázados konyhaművészeti hagyományainak bonyolult rétegződése alakította igazi „fúziós” konyhává. Az azték, tolték, zapoték és maja törzsek... bővebben...
Cukkini chorizóval
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mexikói konyha Mexikói konyha
(Vince Kiadó, 2011)

A vibrálóan eleven és izgalmas mexikói konyhát különféle kultúrák sok évszázados konyhaművészeti hagyományainak bonyolult rétegződése alakította igazi „fúziós” konyhává. Az azték, tolték, zapoték és maja törzsek... bővebben...
cikkek