Pico de gallo salsa

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető olcsó
Pico de gallo salsa
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 nagy érett paradicsom
2 evőkanál apróra vágott, friss korianderzöld
1 db zöldcitrom leve
½ fej apróra vágott lilahagyma
ízlés szerint bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A paradicsomot félbevágjuk, a magos belsejét kiskanállal kikaparjuk, a húsát pedig felkockázzuk. Nagy üveg- vagy cseréptálba tesszük.

2. Hozzáadjuk a vöröshagymát, a chilipaprikát, a felaprított korianderzöldét és ízlés szerint zöldcitromlét. Sóval, borssal ízesítjük, és óvatosan összeforgatjuk.

3. Lefedjük, és tálalás előtt legalább 30 percre behűtjük, hogy összeérjenek az ízek.

Pico de gallo salsa
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1937 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mexikói konyha Mexikói konyha
(Vince Kiadó, 2011)

A vibrálóan eleven és izgalmas mexikói konyhát különféle kultúrák sok évszázados konyhaművészeti hagyományainak bonyolult rétegződése alakította igazi „fúziós” konyhává. Az azték, tolték, zapoték és maja törzsek... bővebben...
Pico de gallo salsa
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mexikói konyha Mexikói konyha
(Vince Kiadó, 2011)

A vibrálóan eleven és izgalmas mexikói konyhát különféle kultúrák sok évszázados konyhaművészeti hagyományainak bonyolult rétegződése alakította igazi „fúziós” konyhává. Az azték, tolték, zapoték és maja törzsek... bővebben...
ételfotó