Vágott hús

Elkészítési idő: 90 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Vágott hús
Eszközök: lábas, séfkés, tűzhely
Adag: 1 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
60 dkg marhacomb
1 dl tejföl
1 kiskanál liszt
igény szerint olaj
késhegynyi bazsalikom
késhegynyi kakukkfű
ízlés szerint
ízlés szerint őrölt bors

Elkészítés:

1. A combot ujjnyi csíkokra vágjuk és forró olajban kissé megpirítjuk, majd a reszelt hagymával és a szintén csíkokra vágott sárgarépával, kevés vízzel megpároljuk.

2. Ízesítjük húsleveskockával, késhegynyi bazsalikommal, kakukkfűvel, sóval és borssal.

3. Amikor a hús majdnem puhára főtt, hozzáadjuk a laskára vágott kovászos (vagy ecetes) uborkát és azzal készre pároljuk.

4.Tálalás előtt kevés liszttel elkevert tejföllel besűrítjük. Rizst kínáljunk hozzá.

Főtt tésztával, burgonyakrokettel, zsemle-, vagy burgonyagombóc körettel tálalhatjuk.
Vágott hús
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2208 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vágott hús
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
recept beküldése