Göngyölt pecsenye

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 30 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Göngyölt pecsenye
Adag: 1 tepsi (20 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db csíkokra vágott cukkini
3 evőkanál olívaolaj
½ evőkanál magos mustár
½ evőkanál tormaszósz
1 kicsi csíkokra vágott kaliforniai paprika
1 kicsi csíkokra vágott sárgarépa

Elkészítés:

1. A sütőt 200 fokra (gáz: 6) előmelegítjük. A húsról minden zsíros részt levágunk, bekenjük egy kis olajjal. Vastag aljú serpenyőben nagy lángon minden oldalát barnára pirítjuk, gyorsan, hogy a leve ne forrjon ki. Tepsibe tesszük, 20 percig sütjük. Kivesszük, félretesszük.

2. A kihűlt húst nagyon vékonyan felszeleteljük. Összekeverjük a tormakrémet és a mustárt, és mindegyik szeletet vékonyan megkenjük.

3. A maradék olajat felhevítjük, megpároljuk a cukkinit, a répát, a paprikát és a borsóhéjat nagy lángon, majd hagyjuk kihűlni. Egy „köteg" zöldséget összefogunk, a húsra teszünk, és feltekerjük. Tálra tesszük, tálaljuk.

2 órával elkészíthetjük a húst, előkészíthetjük a zöldségeket, de legfeljebb 30 perccel a tálalás előtt főzzük meg a zöldséget és tekerjük bele a húsba.
Göngyölt pecsenye
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1732 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vendégváró falatok Nélkülözhetetlen vendégváró falatok
(Vince Kiadó, 2004)

A vendégváró falatok a szakácsművészet modern, rugalmas és látványos elemei. Gusztusos "apróságok" elegáns tálalásban - a hangsúly mégis mindenkor az egyszerűségen és az ízléses tálaláson van. Sem kés, sem villa nem... bővebben...
Göngyölt pecsenye
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vendégváró falatok Nélkülözhetetlen vendégváró falatok
(Vince Kiadó, 2004)

A vendégváró falatok a szakácsművészet modern, rugalmas és látványos elemei. Gusztusos "apróságok" elegáns tálalásban - a hangsúly mégis mindenkor az egyszerűségen és az ízléses tálaláson van. Sem kés, sem villa nem... bővebben...
ételfotó