Olajbogyós-bazsalikomos sajtkrém

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Olajbogyós-bazsalikomos sajtkrém
Eszközök: borsdaráló, kés, keverőtál
Adag: 2 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg feta sajt
15 db kimagozott, darabolt olajbogyó
½ csokor bazsalikomlevél
25 dkg puha krémsajt
¼ kiskanál őrölt feketebors
3 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:

1. Összekeverjük a krémsajtot, a feldarabolt fetasajtot, a bazsalikomot, 1 evőkanál olajat és negyed kiskanál őrölt fekete borsot egy tálban.

2. Belekeverjük az olajbogyót, a kanál öblös részével lesimítjuk a tetejét, és ráöntjük a maradék olajat.

Feketeborsot őrölünk rá, és meleg bruschettával kínáljuk.

Olajbogyós-bazsalikomos sajtkrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1251 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vendégváró falatok Nélkülözhetetlen vendégváró falatok
(Vince Kiadó, 2004)

A vendégváró falatok a szakácsművészet modern, rugalmas és látványos elemei. Gusztusos "apróságok" elegáns tálalásban - a hangsúly mégis mindenkor az egyszerűségen és az ízléses tálaláson van. Sem kés, sem villa nem... bővebben...
Olajbogyós-bazsalikomos sajtkrém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vendégváró falatok Nélkülözhetetlen vendégváró falatok
(Vince Kiadó, 2004)

A vendégváró falatok a szakácsművészet modern, rugalmas és látványos elemei. Gusztusos "apróságok" elegáns tálalásban - a hangsúly mégis mindenkor az egyszerűségen és az ízléses tálaláson van. Sem kés, sem villa nem... bővebben...
most van szezonja