Birkaszeletek salátával

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető drága
Birkaszeletek salátával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 szelet birkahús
10 dkg galambbegy
1 teáskanál dijoni mustár
2 evőkanál mogyoróhagyma
4 evőkanál fehérborecet
4 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál koriander
ízlés szerint
ízlés szerint őrölt feketebors

Elkészítés:

Fűszerezzük a húst sóval, borssal, és süssük vajban 5 percig, alacsony hőfokon rózsaszínűre. Tegyük félre, tartsuk melegen. Keverjünk öntetet a mustárból, az apróra vagdalt mogyoróhagymából, korianderből, és az ecetből, sóból, borsból. A salátákat tépkedjük darabokra, keverjük el az öntettel, és tegyük tányérokra. Vágjuk darabokra a húst, rakjuk a salátára. Pirított fehérkenyérrel kínáljuk.

Semmiképpen ne használjunk birkahúst ehhez a recepthez. A recept szerinti angolos sütéshez a kicsontozott bárányborda az alkalmas hús.
Birkaszeletek salátával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1740 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Serpenyős ételek
Serpenyős ételek
(Alexandra Kiadó)

bővebben...
Birkaszeletek salátával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Serpenyős ételek
Serpenyős ételek
(Alexandra Kiadó)

bővebben...
bevásárlólista