Kínai húsgombócok

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 25 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Kínai húsgombócok
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 db tojás
2 evőkanál metélőhagyma
4 evőkanál galambbegy
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál sherry
2 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál hoisin-szósz
ízlés szerint őrölt feketebors
igény szerint margarin
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Tegyük a darált húst egy edénybe. Adjuk hozzá a beáztatott, apróra vágott kínai szárított gombát, az apróra vagdalt hagymát, az eldörzsölt fokhagymát, a tojást, az apróra vágott metélőhagymát, a fűszereket, és dolgozzuk az egészet sima masszává.

2. Belisztezett kézzel formázzunk kis gombócokat a masszából.

3. Forrósítsuk fel 170 C-fokra a zsiradékot, süssük a gombócokat bő zsiradékban aranybarnára. Édes-savanyú mártással kínáljuk.

Kínai húsgombócok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3563 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Serpenyős ételek
Serpenyős ételek
(Alexandra Kiadó)

bővebben...
Kínai húsgombócok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Serpenyős ételek
Serpenyős ételek
(Alexandra Kiadó)

bővebben...
recept beküldése