Salsa cruda

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Salsa cruda
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 db érett, apróra vágott paradicsom
3 db apróra vágott, kimagozott jalapeno chili
vagy
3 db apróra vágott, kimagozott zöld chilipaprika
3 szál karikára vágott újhagyma
1 csokor friss, apróra vágott korianderzöld
1 csipet kristálycukor
3 gerezd finomra vágott fokhagyma
½ teáskanál őrölt római kömény

Elkészítés:

1. A darabos salsa crudához az összes hozzávalót nagy üveg- vagy cseréptálban összekeverjük, és megsózzuk. Lefedjük és tálalásig lehűtjük.

2. Pépesebb salsához a hozzávalókat összeturmixoljuk. Lefedjük, és a tálalásig behűtjük.

Salsa cruda
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2868 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mexikói konyha Mexikói konyha
(Vince Kiadó, 2011)

A vibrálóan eleven és izgalmas mexikói konyhát különféle kultúrák sok évszázados konyhaművészeti hagyományainak bonyolult rétegződése alakította igazi „fúziós” konyhává. Az azték, tolték, zapoték és maja törzsek... bővebben...
Salsa cruda
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mexikói konyha Mexikói konyha
(Vince Kiadó, 2011)

A vibrálóan eleven és izgalmas mexikói konyhát különféle kultúrák sok évszázados konyhaművészeti hagyományainak bonyolult rétegződése alakította igazi „fúziós” konyhává. Az azték, tolték, zapoték és maja törzsek... bővebben...
most van szezonja