Tejfölös öntet salátához

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Eszközök: habverő, keverőtál
Eljárások: kikeverés
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 dl tejföl
2 evőkanál mustár
1 db tojás
kevés
ízlés szerint citromlé

Elkészítés:

Az öntet elkészítéséhez tejfölbe keverjük a tojássárgáját, a mustárt, egy kevés cukrot, sót, és ízlés szerint citromlevet. Az egészet simára keverjük, és ha túl sűrű lenne, egy kevés tejjel vagy hideg húslevessel hígítjuk.

Tejfölös öntet salátához
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 24917 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Főzőiskola
Főzőiskola
(Minerva Kiadó, 1982)

bővebben...
Kép nélkül
Tejfölös öntet salátához
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Főzőiskola
Főzőiskola
(Minerva Kiadó, 1982)

bővebben...
tippek, fortélyok