Ponzumártás

| Ponzumártás receptek
Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Ponzumártás
Eljárások: hűtés, kikeverés
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
másfél evőkanál bonitopehely
2 evőkanál mirin
3 evőkanál frissen préselt/facsart citromlé
2 teáskanál világos szójaszósz
másfél evőkanál rizsecet

Elkészítés:

Az összes hozzávalót egy kis lábosba tesszük, és felforraljuk.

Levesszük a lángról, és hagyjuk kihűlni.

Mártogatónak tálaljuk.

Ponzumártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 4066 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sushi Sushi
(Vince Kiadó, 2011)

A sushi jóval több nyers halnál és rizsnél. A japán konyha eme elegáns és stílusos ága végtelenül változatos és sokoldalú: a sushi készülhet főtt hallal, hússal, tojással, sajttal és szinte bármilyen zöldséggel. Amíg a... bővebben...
Ponzumártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sushi Sushi
(Vince Kiadó, 2011)

A sushi jóval több nyers halnál és rizsnél. A japán konyha eme elegáns és stílusos ága végtelenül változatos és sokoldalú: a sushi készülhet főtt hallal, hússal, tojással, sajttal és szinte bármilyen zöldséggel. Amíg a... bővebben...
pinterest