Egyszerű savanyító öntet salátához

Elkészítési idő: 5 perc Munkaidő: 3 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Eszközök: salátástál
Eljárások: kikeverés
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 és fél evőkanál ecet
2 dl víz
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az öntetet úgy készítjük, hogy ecetet, kevés cukrot és sót keverünk. Az egyéni ízlésnek kell eldöntenie a keverés arányát, tehát közben kóstolni kell.

2. A készítendő saláta jellegétől függően egy kevés reszelt vöröshagymát, elkapart fokhagymát, törött borsot, olajat is keverhetünk bele.

Egyszerű savanyító öntet salátához
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1499 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Főzőiskola
Főzőiskola
(Minerva Kiadó, 1982)

bővebben...
Kép nélkül
Egyszerű savanyító öntet salátához
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Főzőiskola
Főzőiskola
(Minerva Kiadó, 1982)

bővebben...
pinterest