Paradicsomos-szardellás pirítós

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Paradicsomos-szardellás pirítós
Adag: 8-10 főre (16 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
16 szelet kenyér
8 db érett paradicsom
2 kisebb konzerv, szeletelt szardellafilé
3 gerezd félbevágott fokhagyma

Elkészítés:

1. Mindkét oldalán megpirítjuk az 1 cm vastag olasz kenyeret. Még melegen, bedörzsöljük az oldalait fokhagymával.

2. Félbevágjuk a paradicsomot, és a pirítós mindkét oldalát bedörzsöljük vele, hogy a leve és a magvak beivódjanak, de ne áztassák el. A maradék paradicsomot felvágjuk, és a pirítósra halmozzuk.

3. Megspricceljük a pirítóst olajjal, és a tetejére tesszük a szardellaszeleteket. Megsózzuk, megborsozzuk, és tálaljuk.

Paradicsomos-szardellás pirítós
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1857 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vendégváró falatok Nélkülözhetetlen vendégváró falatok
(Vince Kiadó, 2004)

A vendégváró falatok a szakácsművészet modern, rugalmas és látványos elemei. Gusztusos "apróságok" elegáns tálalásban - a hangsúly mégis mindenkor az egyszerűségen és az ízléses tálaláson van. Sem kés, sem villa nem... bővebben...
Paradicsomos-szardellás pirítós
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vendégváró falatok Nélkülözhetetlen vendégváró falatok
(Vince Kiadó, 2004)

A vendégváró falatok a szakácsművészet modern, rugalmas és látványos elemei. Gusztusos "apróságok" elegáns tálalásban - a hangsúly mégis mindenkor az egyszerűségen és az ízléses tálaláson van. Sem kés, sem villa nem... bővebben...
google+