Rák és zöldcitrom quiche

Adag: 6 főre (18 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 teáskanál zöldcitromlé
1 db zöldcitrom héja, finomra reszelt
1 evőkanál friss, apróra vágott metélőhagyma
1 ¾ dl kókuszkrém
2 db tojás

Elkészítés:

1. A sütőt 210 fokra (gáz: 6-7) előmelegítjük. Két 12 lyukú tésztasütőt használjunk. Vékonyan kikenünk tizennyolc lyukat. Forma segítségével kivágunk a tésztából 18 darab 8 centiméter átmérőjű kört.

2. Felverjük a tojásokat egy tálban, és hozzáadjuk a többi hozzávalót. Sóval és borssal ízesítjük. Egy evőkanálnyit merünk mindegyik tésztára.

3. 20 percig sütjük, amíg aranyszínű lesz. A quiche sütés közben enyhén felpuffad, majd megereszkedik. Melegen tálaljuk.

Rák és zöldcitrom quiche
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1388 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vendégváró falatok Nélkülözhetetlen vendégváró falatok
(Vince Kiadó, 2004)

A vendégváró falatok a szakácsművészet modern, rugalmas és látványos elemei. Gusztusos "apróságok" elegáns tálalásban - a hangsúly mégis mindenkor az egyszerűségen és az ízléses tálaláson van. Sem kés, sem villa nem... bővebben...
Rák és zöldcitrom quiche
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vendégváró falatok Nélkülözhetetlen vendégváró falatok
(Vince Kiadó, 2004)

A vendégváró falatok a szakácsművészet modern, rugalmas és látványos elemei. Gusztusos "apróságok" elegáns tálalásban - a hangsúly mégis mindenkor az egyszerűségen és az ízléses tálaláson van. Sem kés, sem villa nem... bővebben...
most van szezonja