Csilis bab

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 doboz konzerv bab
vagy
50 dkg fejtett bab
½ doboz kukoricakonzerv
1 maréknyi füstölt sajt
2 gerezd fokhagyma
igény szerint étolaj
ízlés szerint őrölt chilipaprika
ízlés szerint bors
ízlés szerint
ízlés szerint édes paprikakrém
ízlés szerint pirospaprika

Elkészítés:

1. A frissen fejtett babot nem kell beáztatnunk, a száraz babot viszont már az előző este bő vízbe kell tennünk. Áztatás után vízben puhára főzzük. Ha nem készültünk előre, használhatunk konzervbabot is. (A legjobb, ha fehér és vörös babot vegyesen.)

2. A hagymát kockára vágjuk, a répát megtisztítjuk és lereszeljük. Olajon pár percig együtt dinszteljük, majd ha félig megpuhultak, beletesszük a fűszereket, a kb. 5 cm-es gabonakolbászt, és fokhagymát nyomunk rá.

3. Hozzákeverjük a babot és a kukoricát. A legvégén apróra vágott füstölt sajtot teszünk hozzá.

Csilis bab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1159 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
108 finomenális vegetáriánus recept á la Laár ,
108 finomenális vegetáriánus recept á la Laár
(Vince Kiadó, 2010)

Különleges szakácskönyvet szeretnénk ezúton az olvasók figyelmébe ajánlani. A szerző Laár András, a népszerű abszurd humorista és előadóművész, a közismerten elkötelezett vegetáriánus, aki remekül főz is. Ez a kötet... bővebben...
Kép nélkül
Csilis bab
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
108 finomenális vegetáriánus recept á la Laár ,
108 finomenális vegetáriánus recept á la Laár
(Vince Kiadó, 2010)

Különleges szakácskönyvet szeretnénk ezúton az olvasók figyelmébe ajánlani. A szerző Laár András, a népszerű abszurd humorista és előadóművész, a közismerten elkötelezett vegetáriánus, aki remekül főz is. Ez a kötet... bővebben...
szótár