Pizza frittata

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Pizza frittata
Adag: 4-5 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 szál cabanossi
6 dkg apró szemű, finomra vágott gomba
1 kicsi hámozott, finomra vágott paradicsom
1 kicsi kimagozott, finomra vágott pirospaprika
4 db tojás
10 dkg reszelt parmezán sajt
1 kicsi finomra vágott hagyma
1 ⅔ dl tejszín
1 teáskanál szárított bazsalikom
2 dkg vaj
kis fej gomba

Elkészítés:

1. A sütőt közepes 180 fokra (gáz: 4) előmelegítjük. A vajat serpenyőben felhevítjük, hozzáadjuk a gombát, a paradicsomot, a paprikát, a hagymát, a kolbászt és a bazsalikomot - puhára pároljuk.

2. Összekeverjük a tojást, a tejszínt és a parmezánt. Hozzáadjuk a gombás keveréket, és egy kerek, lapos sütőformába (tortaforma, agyagedény) öntjük.

3. Süssük 30 percig. Hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni, és vágjuk kis szeletekre.

Olasz kolbász helyett készíthetjük apróra vágott sonkával vagy szalámival is.
Pizza frittata
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2504 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vendégváró falatok Nélkülözhetetlen vendégváró falatok
(Vince Kiadó, 2004)

A vendégváró falatok a szakácsművészet modern, rugalmas és látványos elemei. Gusztusos "apróságok" elegáns tálalásban - a hangsúly mégis mindenkor az egyszerűségen és az ízléses tálaláson van. Sem kés, sem villa nem... bővebben...
Pizza frittata
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vendégváró falatok Nélkülözhetetlen vendégváró falatok
(Vince Kiadó, 2004)

A vendégváró falatok a szakácsművészet modern, rugalmas és látványos elemei. Gusztusos "apróságok" elegáns tálalásban - a hangsúly mégis mindenkor az egyszerűségen és az ízléses tálaláson van. Sem kés, sem villa nem... bővebben...
lexikon