Pasta frittata

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető olcsó
Pasta frittata
Adag: 4 főre (8 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db tojás
30 dkg spagetti
6 dkg vaj
2 evőkanál friss, apróra vágott petrezselyem
5 dkg reszelt parmezán sajt

Elkészítés:

1. Nagy fazék forró vízben a spagettit 10 percig főzzük; ne legyen kemény, de túl puha sem; alaposan lecsepegtetjük.

2. A felütött tojásokat egy tálba tesszük, hozzáadjuk a parmezánt, a petrezselymet, kis sót és frissen őrölt fekete borsot. Belekeverjük a spagettit.

3. Felolvasztjuk a vaj felét egy 23 cm átmérőjű serpenyőben, és beleöntjük a spagettis keveréket. Fedő alatt kis lángon addig sütjük, amíg az alja kemény és aranyszínű lesz. Egy tálra csúsztatjuk, felolvasztjuk a vaj másik felét a serpenyőben, és a sült tésztát a másik oldalára borítva visszacsúsztatjuk a serpenyőbe, de nem fedjük be. Melegen, cikkekre vágva tálaljuk.

Pasta frittata
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1797 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vendégváró falatok Nélkülözhetetlen vendégváró falatok
(Vince Kiadó, 2004)

A vendégváró falatok a szakácsművészet modern, rugalmas és látványos elemei. Gusztusos "apróságok" elegáns tálalásban - a hangsúly mégis mindenkor az egyszerűségen és az ízléses tálaláson van. Sem kés, sem villa nem... bővebben...
Pasta frittata
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen vendégváró falatok Nélkülözhetetlen vendégváró falatok
(Vince Kiadó, 2004)

A vendégváró falatok a szakácsművészet modern, rugalmas és látványos elemei. Gusztusos "apróságok" elegáns tálalásban - a hangsúly mégis mindenkor az egyszerűségen és az ízléses tálaláson van. Sem kés, sem villa nem... bővebben...
recept beküldése