Krémes-sütis sárgabarack

| Morzsával, krémmel rakott sárgabarck receptek
Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 8 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Krémes-sütis sárgabarack
Eszközök: habverő, keverőtál, szűrő
Eljárások: habverés, kikeverés, szűrés
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 dl tejszín
2 dl joghurt
2 evőkanál barna cukor

Elkészítés:

Szűrjük le a sárgabarackot, a levének a felét tegyük félre. A gyümölcsöt vágjuk nagyobb darabokra, amelyeket egyenlően osszunk el négy üvegpohárba. Kanalazzuk rájuk a félretett konzervlevet. Verjük kemény habbá a tejszínt, majd óvatosan dolgozzuk össze a joghurttal. Törjük durvára a kekszet, és forgassuk a krémes masszába. Kanalazzuk a barackra. Keverjük össze a cukrot és a fahéjat, majd hintsük meg vele a desszert tetejét. Azonnal tálaljuk.

Más gyümölcsfajtákkal is kipróbálhatjuk.
Krémes-sütis sárgabarack
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2311 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
101 egyszerű vacsora
101 egyszerű vacsora
(Alexandra Kiadó, 2006)

Manapság mindannyian azt szeretnénk, hogy a mindennapi étkezéseink ne igényeljenek időrabló előkészületeket, ugyanakkor különleges és finom ételeket együnk. Ez a színes képekkel teli szakácskönyv bebizonyítja, hogy ez igenis... bővebben...
Krémes-sütis sárgabarack
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
101 egyszerű vacsora
101 egyszerű vacsora
(Alexandra Kiadó, 2006)

Manapság mindannyian azt szeretnénk, hogy a mindennapi étkezéseink ne igényeljenek időrabló előkészületeket, ugyanakkor különleges és finom ételeket együnk. Ez a színes képekkel teli szakácskönyv bebizonyítja, hogy ez igenis... bővebben...
ételfotó