Krémes-sütis sárgabarack
Desszertek | Morzsával, krémmel rakott sárgabarck receptek
Elkészítési idő:
10 perc
Munkaidő: 8 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 1 adag
Elkészítés:
Szűrjük le a sárgabarackot, a levének a felét tegyük félre. A gyümölcsöt vágjuk nagyobb darabokra, amelyeket egyenlően osszunk el négy üvegpohárba. Kanalazzuk rájuk a félretett konzervlevet. Verjük kemény habbá a tejszínt, majd óvatosan dolgozzuk össze a joghurttal. Törjük durvára a kekszet, és forgassuk a krémes masszába. Kanalazzuk a barackra. Keverjük össze a cukrot és a fahéjat, majd hintsük meg vele a desszert tetejét. Azonnal tálaljuk.
Más gyümölcsfajtákkal is kipróbálhatjuk.