Pisztráng meleg burgonyasalátával



Elkészítés:
1. Mossuk meg a burgonyát, vágjuk kétfelé, de ha nagy, negyedeljük.
2. Főzzük forrásban lévő, sós vízben 12 percig, és az utolsó 3 percben tegyük bele a rózsáira szedett brokkolit is.
3. Melegítsük elő forróra a grillsütőt. Tegyük a pisztrángfilét a sütőlapra, kenjük meg egy kis olajjal, és sózzuk, borsozzuk. Grillezzük 3-4 percig.
4. A burgonyát és a brokkolit alaposan csöpögtessük le, majd borítsuk tálba. Keverjük össze az olajat és az ecetet.
5. Öntsük a még forró zöldségre, tegyük bele a félbevágott paradicsomot és a szeletelt pirított mandulát is, kissé sózzuk, borsozzuk meg. Az egészet alaposan forgassuk össze, és a sült pisztránggal tálaljuk.